darekl Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Kto bedzie na Piztal w przyszłym tygodniu? Cos za szybko nacisnalem enter. Moze jakies spotkanko na zywo przy piwie w przerwie miedzy zjazdami? Pozdrowionka Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Kto bedzie na Piztal w przyszłym tygodniu? z tego co wiem to Spyder się tam wybiera więc napewno jakieś pifko zechce strzelić bo nart pewnie znowu zapomni z domu wziąść...))-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Kto bedzie na Piztal w przyszłym tygodniu? jakies nartki zawsze sie znajda a piweczko bardzo chetnie do zobaczonka . muzin mysle ze moje nartki zrobione na 87 tak jak obiecales ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Kto bedzie na Piztal w przyszłym tygodniu? mówisz i masz...klient nasz pan...tylko się nie potnij..)) ehhhh ktoś musi pracować by jezdzić mógł ktoś tylko dlaczego na mnie padła robota?????-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Kto bedzie na Piztal w przyszłym tygodniu? nic sie nie martw przysle piekna fotke co bys nie zapomnial jak snieg wyglada hahaha ..... dzieki i pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Kto bedzie na Piztal w przyszłym tygodniu? jasne a świstak siedzi i zawija...we mgle dobre zdjęcia nie wychodzą...))) ale dzięki za pamięć )))-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffy Napisano 7 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2003 Kto bedzie na Piztal w przyszłym tygodniu? Ja bede włąśnie o 19.00 mam wyjazd ....pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi