ps Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 Czy słyszeliście cos o formowaniu butów narciarskich? Nie chodzi mi tutaj o HotForm i inne pierdoły tylko o profesjonalne dopasowywanie buta do stopy. Mianowicie formowanie skorupy na gorąco, ewentualne wycinanie częsci skorupy i wkładka plastyczna. Podobno w Austrii to robią za 20 euro ze swoim butem, a nowy but od podstaw robiony specjalnie pod twoja stope, efekt podobno rewelacyjny - 500-1000 euro. Wiecie może, czy w Polsce coś takiego robią? Słyszałem, ze gdzies w Krakowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 Czy słyszeliście cos o formowaniu butów narciarskich? Nie chodzi mi tutaj o HotForm i inne pierdoły tylko o profesjonalne dopasowywanie buta do stopy. Mianowicie formowanie skorupy na gorąco, ewentualne wycinanie częsci skorupy i wkładka plastyczna. Podobno w Austrii to robią za 20 euro ze swoim butem, a nowy but od podstaw robiony specjalnie pod twoja stope, efekt podobno rewelacyjny - 500-1000 euro. Wiecie może, czy w Polsce coś takiego robią? Słyszałem, ze gdzies w Krakowie... tak mozna formowac skorupe na goraco, mozna tez szlifowac, to drugie to raczej tylko w butach serwisowych. formowanie na goraco w Kraku prawie na pewno robi Windsport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guga Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 W Windsport zrobia Tobie wkładki SIDAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 kolego uzyj szukajki temat poruszany był wiele razy- osobiscie go kiedyś zakładałem, masz tam adresy firm ktore to robia etc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi