zuzi7 Napisano 16 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 Witajcie. Mam 178 cm wzrostu i ważę 65 kg. Nie moge się zdecydować, które narty kupić. Byłabym bardzo wdzięczna, za rady osób, dla których promień skrętu i taliowanie nie jest tak czarną magią jak dla mnie Na nartkach jeżdże od mniej więcej 6 sezonów. Swoje umiejętności szacuję na 5-6 w 10 stopniowej skali. Do tej pory jeździłam na pół carvingach. Styl klasyczny z początkami jazdy na krawędziach. Chciałabym wybrać narty, które będą dobre dla mnie teraz, ale również pomogą mi polepszać mój styl jazdy, bo cały czas chciałabym sie rozwijać. Z tego co wiem, wszystkie te narty są dla średniozaawansowanych narciarek, ale jednak na pewno czymś się różnią: FISCHER EXHALE - 160cm(15m) 118/72/103 K2 TRUE LUV - 160cm(13m) 119/72/103 ROSSIGNOL ATTRACTION III - 162 cm(16m) 121/72/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek42 Napisano 16 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 Witam, ja osobiście polecam Fischera, dobra narta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 16 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 Mogę się wypowiedzieć tylko na temat Rossignoli. Spełniają wszystkie podane przez Ciebie wymagania. Moja zona na nich jeździ więc z czystym sumieniem mogę Ci je polecić. Na pewno będziesz z nich zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Ja mogę polecić również rossignole, powinny się sprawdzić w 100 %, ewentualnie rozważ Atomici Cloud 8 (b. ładna narta) lub Blizzard Viva G3 IQ oba modele naprawdę powinny się sprawdzić, chociaż generalnie blizzard, wg. zbieranych opini od znajomych, klientów itp nawet bardziej, szczególnie jeżeli chodzi o grupę allround-nart uniwersalnych, no i cena trochę niższa niż atomy, rossignole, fischery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi