Gość stiv Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Co sądzicie o kurtkach VOLKL, z membraną 15 000 / 15 000 sensortex xt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesso Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Mój znajomy jeździ i jest naprawde zachwycony. Ja kupiłem w tym sezonie (model z zeszłego roku) Team Pro Jacket, tez jestem ciekaw opinii innych uzytowników bo sam jeszcze nie testowałem. Kupiłem za namową znajomego on zachwala, dodam tylko że on ich nie sprzedaje więc nie ma w tym interesu abym kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość stiv Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Mój znajomy jeździ i jest naprawde zachwycony. Ja kupiłem w tym sezonie (model z zeszłego roku) Team Pro Jacket, tez jestem ciekaw opinii innych uzytowników bo sam jeszcze nie testowałem. Kupiłem za namową znajomego on zachwala, dodam tylko że on ich nie sprzedaje więc nie ma w tym interesu abym kupował Też o takim modelu myslałem,jaka jest grubośc,i czy jest lekka .Dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blesso Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 No cóż, tak jak napisałem nie testowałem. Na wagę nie narzekam poprzednio miałem starego spydera ale ta jest lzejsza i cieńsza, wydaje mi sie wygodniejsza. Poza tym wykonanie, nic dodac nic ująć, parametry membrany tez wydają sie ok. Moim zdaniem warto. Nie wiem za ile ją chcesz kupić ale ja znalazłem na wyprzedaży kolekcji z zeszłego sezonu na 600 zł , było to jakis miesiąc albo 2 temu. Jak przetestuje dam znać. Mam nadzieję że juz niedługo zaczyna sypać i oby tak pozostało przynajmniej w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość glotox Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 A może pomyśl o DESCENTE Titan Termo, super sprawa oddychająca podkoszulka jakiś golfik i -30 st C nie straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Jeżdżę w Voelklu od trzech sezonów. Sprawdza się w każdych praktycznie warunkach. Moim zdaniem warto kupić, szczególnie że podana cena jest b. przyzwoita! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi