Widvr Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Witam potrzebuje pomocy. Mam buty head s 11 chyba z sezony 07/08 w zestawie był system zmieniający twardość buta. Oryginalnie maja flex 100 a po przeróbce miałyby 110. Dużo urosłem i trochę więcej ważę wiec potrzebuje twardsze buty. Niestety nie ma żadnej instrukcji która pokazywała by jak zmodyfikować buty Proszę o pomoc W zestawie były dwie wkładki plastikowe do umieszczenia w górnej części buta pod zapięciami, cztery plastikowe wkładki do buta wewnętrznego na kostkę (to zrobilem ) , zestaw śrub i zaślepek :(:( żadnej instrukcji Pomóżcie PS W tej wkładcę są trzy dziury z rożnymi oznaczeniami których nie znam (+28;+36;+44) Nie wiem czy to istotne dla was ale mam 180 cm wzrostu i waze 65 kg ( Jeżdżę w sekcji narciarskiej na tyczkach) Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Witam potrzebuje pomocy. Mam buty head s 11 chyba z sezony 07/08 w zestawie był system zmieniający twardość buta. Oryginalnie maja flex 100 a po przeróbce miałyby 110. Dużo urosłem i trochę więcej ważę wiec potrzebuje twardsze buty. Niestety nie ma żadnej instrukcji która pokazywała by jak zmodyfikować buty Proszę o pomoc W zestawie były dwie wkładki plastikowe do umieszczenia w górnej części buta pod zapięciami, cztery plastikowe wkładki do buta wewnętrznego na kostkę (to zrobilem ) , zestaw śrub i zaślepek :(:( żadnej instrukcji Pomóżcie PS W tej wkładcę są trzy dziury z rożnymi oznaczeniami których nie znam (+28;+36;+44) Nie wiem czy to istotne dla was ale mam 180 cm wzrostu i waze 65 kg ( Jeżdżę w sekcji narciarskiej na tyczkach) Proszę o pomoc Nie jestem na 100% pewien, ale wydaje mi się, że ta wkładka z dziurami to tzw. spoiler. Poszukaj sobie w google do czego on służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widvr Napisano 23 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Ta wkladka to nie jest spojler Spojler to plastikowa płytka ktora znajduje sie z tylu buta, dzieki ktorej wymuszamy na nodze pochylenie do przodu, w wielu profesjonalnych butach jest on regulowany Ale i tak dzieki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Więc może skorzystaj z pomocy serwisu. Tam na pewno będą wiedzieli jak to zrobić, żeby nic nie popsuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Widvr Napisano 24 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 No dzieki ale to nie moze byc takie trudne :P Wystarczy ze bede znal te oznaczenia na tej wkladce i dalej wszystko zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi