hucu Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Niestety znowu nie ogládalem na zywo,tylko sledzilem u nas.Czy Hosp stalo sie cos powaznego?Byla dosyc dluga przerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Prawa narta jej się wypięła i poleciała do przodu, ścięła ciałem tyczkę i złamała kij. Podniosła się i zjeżdżała o własnych siłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Ale fachmany z Eurosa nie wychwyciły momentu, który tak naprawde wypięło jej tą narte bo 2 bramki wyżej spadła z lini i tą narte jej podbiło pozniej skręt na drugiej i dopiero po chwili ta narta odjechała. Ale potłuc mogła sie solidnie przy takiej szybkosci sciąć bramke. Gigant naprawde ciekawy, piękny przejazd lary nie wiele zabrako jej do szczęścia choć liczyłem że manuela jej nie wyprzedzi ale 3 miejsce to i tak fantastycznie biorąc pod uwage że po pierwszym przejezdzie była 15 brawo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 To prawda, Lara jest cudem tego giganta, pieknie pojechała i zostawiła parę zawodniczek za sobą. Tez mam wrazenie że coś tam wyzej sie z nartą Hospowej stało, a tu jej tylko puściła narta do konca...na zwolnieniu nic wiecej nie widać wiec mozemy jedynie gdybać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 (edytowane) Dzisiaj slalom - I przejazd o 16.30 RAI Sport, 18.15 II przejazd też na Eurosport. Karasińska ma już 42 numer! Edytowane 29 Grudzień 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 kasia była 39 tracąc 5 sekund do Mari Riesch ! :eek: Drugi przejazd oglądałem jak dla mnie fenomenalny przejazd Vonn ale najładniej pojechała Ana Jelusic slalom naprawde ciekawy jak dla mnie wiecej slalomów powinno być rozgrywanych przy sztucznym swietle to dodaje konkurencji odpowiedniego klimatu Na stronie FISu piszą że zawody oglądało ponad 10 tys osob :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Slalom bardzo ladny. Amatorskim i niewprawnym okiem powiedzilabym ze techniczni a nie jakies meczarnie na stoku i walki z wiatrakami Ana - sadzac po minie - to miala chyba nawet male marzenie o podium, ale okazalo sie ze nie dzis. Ale na 6 wskoczyla. Vonn rewelacja - zlapala pudlo. Ale Maryska pokazuje klase, najfajniej dla mnie wygladalo - znowu niewprawne oko - ze po innych bylo widac ze jada jak tornada, a ona wydawaloby sie, ze tak szybko ale "aby aby". A wyszlo jak wyszlo. Bardzo ladny slalom. p.s. Domanski chyba ciutke gorszy dzien, momentami za miedzyczasami nie nadazal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Karasińska ma już 42 numer! Szkoda mi naszych dziewczyn, pracę treningową wykonują pewnie nie mniejszą niż dziewczyny regularnie wchodzące do trzydziestki, a wyniki są jakie są. Muszą być zblokowane psychicznie-nie uda się, i każdy następny start tylko taki stan pogłębia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid A Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 katarzyna jezdzi coraz wolniej,pewnie prze psychike,po raz kolejny moja idolka lara gut zajela miejsce na podium,zadziwia maria riesch wygrala 2 slaslomy pod rząd,julia mancuso wraca do formy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 julia mancuso wraca do formy No..... oby nie zapeszyc, na razie szalu jescze nie bylo, choc mialem nadzieje ze poskoczy wyzej w trakcie drugiego przejazdu. Jednak od ostatniego miedzyczasu gdzies to sie rozjechalo, wydawaloby sie ze na juz latwiejszym odcinku. Ale bylo by super gdybys mogl sobie zmienic ksywke na "Prorok" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi