Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

ratraki!!!!!!!!

raksa

Rekomendowane odpowiedzi

ratraki!!!!!!!!

No, są beznadziejne, wyrównują te wspaniałe muldy na wszystkich trasach :-( i co to za przyjemność jeździć po trasach równych jak stół!!! A w Polsce to jeszcze ratraka pracującego w czasie dnia na stoku nie widziałem, nawet rano czasami trudno zauważyć ślady ich działalności :-)

Pozdrawiam

Łukasz

PS. A Raksa ma chyba olbrzymi nadmiar wolnego czasu i sztywne łącze z siecią, ale dzięki temu rozruszała trochę forumowiczów po letnim "misiowym" śnie.

ratraki!!!!!!!!

w sumie jazda w zakopcu, gdziekolwiek to mistrzostwo. co tam w austrii takie plaskie wszystko, nie to co np. na polanie szymaszkowej, gdzie ratrak stoi caly zasniezony, nie ruszany pewnie od 2 dni, muldy do kolan, i wszyscy sie wywalaja( w sumie milo bylo sie wreszcie powywalac po kilku latach spedzonych na nartach w austrii;)

naprawde, to swietna zabawa, uwazam ze ci, co jezdza w polsce powinni od razu startowac w zawodach:)

ratraki!!!!!!!!

skandal!! te ratraki na polskich drogach ....khmm..stokach:)) jezdą w dziń ...moze maja nadmiar paliwa...we włoszech jak byłem to tartak smiga w nocy a w dzień stoi w hangarze , ja miałem okazje ppoś,migac taki ratrakiem ale frajda!!! polecam:))

re lukasz

niestety mam bardzo malo wolnego czasu dlatego tak zadko jestem w necie....... i nie mam stalego bo mi starszy nie chce zalozyc bo malo kozystam z braku czasu...... a w polsce ogole bardzo zadko jezdze a jak bylam na kasprowym w mgle wiatr i grad to mnie prawie przejechgal pozatym sa calkiem w porzo i dzieki nim wstaje wczesniej zeby pojezdzic na traskach przygotowanych... pozdrofka raksa

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...