raksa Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 ratraki sa glupie raz mnie prawie przejechal ale to trylk w polsce moga jezdzic w dzien i to w mglę....... i wiatr . hmmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 ratraki!!!!!!!! No, są beznadziejne, wyrównują te wspaniałe muldy na wszystkich trasach :-( i co to za przyjemność jeździć po trasach równych jak stół!!! A w Polsce to jeszcze ratraka pracującego w czasie dnia na stoku nie widziałem, nawet rano czasami trudno zauważyć ślady ich działalności :-) Pozdrawiam Łukasz PS. A Raksa ma chyba olbrzymi nadmiar wolnego czasu i sztywne łącze z siecią, ale dzięki temu rozruszała trochę forumowiczów po letnim "misiowym" śnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 ratraki!!!!!!!! w sumie jazda w zakopcu, gdziekolwiek to mistrzostwo. co tam w austrii takie plaskie wszystko, nie to co np. na polanie szymaszkowej, gdzie ratrak stoi caly zasniezony, nie ruszany pewnie od 2 dni, muldy do kolan, i wszyscy sie wywalaja( w sumie milo bylo sie wreszcie powywalac po kilku latach spedzonych na nartach w austrii;) naprawde, to swietna zabawa, uwazam ze ci, co jezdza w polsce powinni od razu startowac w zawodach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 ratraki!!!!!!!! jeszcze chciałabym dodac, ze oczywiscie nie sa to twarde muldy tylko takie fajne kopy śniegu, a między tymi kopami czysty lód. to jest z pewnością mistrzostwo! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 ratraki!!!!!!!! skandal!! te ratraki na polskich drogach ....khmm..stokach:)) jezdą w dziń ...moze maja nadmiar paliwa...we włoszech jak byłem to tartak smiga w nocy a w dzień stoi w hangarze , ja miałem okazje ppoś,migac taki ratrakiem ale frajda!!! polecam:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 17 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2003 ratraki!!!!!!!! wiecie skad sie biora muldy na polskich stokach.... Ratrakowcy robia je w nocy jak nikt nie jezdzi i nie widzi co sie dzieje na stoku... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 18 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 re lukasz niestety mam bardzo malo wolnego czasu dlatego tak zadko jestem w necie....... i nie mam stalego bo mi starszy nie chce zalozyc bo malo kozystam z braku czasu...... a w polsce ogole bardzo zadko jezdze a jak bylam na kasprowym w mgle wiatr i grad to mnie prawie przejechgal pozatym sa calkiem w porzo i dzieki nim wstaje wczesniej zeby pojezdzic na traskach przygotowanych... pozdrofka raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 18 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 pirminku .. pogadamy o tym jak zwykle na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 18 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 re ski pewnie ta teoria jest najlepsza.......i najlepiej tlumaczy problem pozdrofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudy Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 ratraki!!!!!!!! RATRAKI_BURAKI tam gdzieja jezdze jest pol trasy wyprasowane.............................a pol to muldy!!!! :):):) pz.RUdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi