raksa Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 misiu jestes bardzo beee jak mozesz mowic ze koniki smierdza i tylko tyle z nich uciech ze trzeba sprzatac ich gowna .. feee to nie tak .....a motocykle racja calkiem w porzo ale barzdziej siem przy nim usyfisz niz przykoniku ..... pirminek dzieki za pozdrofka i nawzajeb ..... skols sam nie weim jak ale seie chyba ma bo to siem sprawdza ps . uwilebiam szanty i rejsiki .jebaka warto by zaczac zeglowac goraco polecam...... pozdro dla wszstkich raksunia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 do wszystkich w odpowiedzi ... co racja to racja...)aaaniech strace..jeszcze raz Cie pozdrowie bo Cie tak b.lubiem;)))PoZdRoFkA dLa RaKsIuNi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 18 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 pirminek jeszcze raz podziekuje ....... ja takze niestety dzis nie moge gadac na gg napisz do mnie mailika ... pozdrofka raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skols Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 do wszystkich w odpowiedzi ... Moze wymyslimy jakas szante o nartach ? Co Ty na to raksa i inni zeglarzo- narciarze...? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 do wszystkich w odpowiedzi ... Jestem za ! Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 do wszystkich w odpowiedzi ... już jest trzech zeglarzo-narciarzy:)))a ja juz mysle nad szanta;))hej ho tu wiater hula , hej ho tu ratrak jedzie.....)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LLoret Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 do wszystkich w odpowiedzi ... "...hej jak się nie usuniesz to Ciebie rozjedzie !! " hihi Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 18 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2003 do wszystkich w odpowiedzi ... LLoret odezwij siem na GG moje jak mozesz 2459355:)) i pogadamy sobie... "...usiądz sobie pod jabłonką i tam bedziesz bezpieczny" pozdrofka , odezwij siem na GG:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 19 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2003 piosenka;)... zima 2004 - w tym roku popularyzujemy jazdę w stylu ,,uwaga, jadę" Na wszystkich stokach znali go przezwisko miał ,, szalony Joe" I choć jeździł po nieprzygotowanych trasach To jednak umiał se radzić nawet w ciemnych lasach Bo to jest zaszczyt dla narciarza Gdy sama prędkość już poraża Co tam carving, co tam skręty Jedż na krechę, jak trzepnięty Razem z Joe jeździł Jacek ale tyłek miał jak placek a miał taki bo miał bzika bo miał swojego (pachnącego) konika Razem z nimi jeżdził Marek co miał sentyment do gitarek przez to jeździł też na żagle jednak kiedyś ugrzązł w trzcinach nagle Razem z Markiem pływał nurek, któy miał też sznurek (hej!) miał wyciągnąć łódź na wodę ale zrobił sobie szkodą [ok,pomińmy to bez komentarza;)] Co tam konie,żagle, nurkowanie (nie wspominając o motocyklach) Narty są niepokonane! Po co carving, wyklucz też dechę W tym roku tylko na krechę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 19 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2003 na krechę A własnie, mówiąc szczerze to często jeżdże na kreche, mimo ze z pewnoscia wiekszosc tego nie pochwala.. Ale ta prędkość..to jest super...jakoś nawet udaje mi sie nad nią panować(to zapewne złudzenie:) no jak sa ludzie w poblizu to tak sie nie jezdzi ale jak nie ma... kurcze ale jednak jak sobie potem wieczorem przed snem o tym mysle, widze siebie z tą prędkością, to aż sie sama przerażam....ale na drugi dzień znowy to samo;) w sumie np. czesto przed zasnieciem widze siebie jak jade na kreche przez ostatnie 3/4 trasu na lodowcu w soelden, tylko z tej drugiej gdzie jest taka pólka, tam gdzie zawody sa rozgrywane..i dochodze do wniosku ze to straszne musi byc tak szybko jezdzic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 20 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 jestem za szantka!!!!!!!! no jasne tylko troche dziwna bedzie ale spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 20 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2003 piosenka;)...re swietna a ja mam do tego akordy rroche zgoskami siem nie zgadza ale jakos siem da nawet przy akompaniamencie gitarki .....hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 jestem za szantka!!!!!!!! nie dziwne ze dziwne bo w koncu polączenie zagli z nartami! )( no i nurkowaniem, troche tez z motocyklami, snowboardem, konikami;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi