Dabla Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 wybieram się do Scuol w połowie marca i mam pytanie czy ktoś tam był? jeśli tak, to prosiłbym o podanie sprawdzonych miejsc na nocleg. i jak tam cenowo wychodzi pobyt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 wybieram się do Scuol w połowie marca i mam pytanie czy ktoś tam był? jeśli tak, to prosiłbym o podanie sprawdzonych miejsc na nocleg. i jak tam cenowo wychodzi pobyt? mały przyjemny ośrodek, byłem w ramach 1dniowej wycieczki z Livigno odwiedzając spędzającego tam urlop kumpla (z małymi dziećmi), mieszkał nie w Scuol ale obok w FTAN (połączone kolejką) miał ładny duży apartament, Chasa Ariana albo Arina, w Scoul fajny basen ale drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi