Coffy Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Czasami człowiek, nawet najdowcipniejszy i najzabawniejszy, jest smutny..tak smutny że aż smutno na niego patrzeć...tak smutny że nie powinien sie odzywac, by nie popsuć innym humoru....tak smutny że nie powinien sie odzywac na forum....ja jestem dziś smutny...nawet bardzo smutny...widze tylko chmury... co robicie jak wam jest smutno?? jak jeszcze szaleństwo na śniegu nie może was ze smutku wyrwać?? powiedzcie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Smootek moze nas wyrwac z pewnoscia. nie wiem ile masz lat i gdzie mieszkasz, ale mozesz pojsc z nami do klubu narciarskiego. mnie taka opcja obecnie bardzo podtrzymuje na sile do lazenia np. do szkoly;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Smootek czemu jestes smutnyy... wszyscy jestesmy.... ale nie placz tylko jece siem nie rozklejaj.... ja siem trzymam bedzie snieg .... pojezdzim se na nartkach !!!! pozdrpfka raksa ps. ja walne se kieliszeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Smootek smutek nie smutek sniegu bedzie w tym roku że ho ho ) a jak masz doła to przejdz siem po sklepach narciarskich poogladaj sobie sptrzet i ci przejdzie , chyba Ze Cie szlag trafi jak zobaczysz jkaies fajne nartki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 Smootek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 Smootek Walnij setę i zobacz jak będzie ... jak dalej źle, to walnij drugą i puść se heavy ... powinno pomóc Pozdro Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi