surfer_hd Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Witam forumowiczów! Proste pytanie. Czy wkłady w tych butach się wyjmuje? Jeżeli tak, to jak? W tylnej częsci cholewy skorupy jest element, który połączony jest z wkładką buta. Ciągniecie wkładu w górę nie daje efektu. dzięki za wskazówki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Wutaj, wszystko fajnie - zalogowales sie, zadales pytanie, ale .... ...dzien dobry, to nie wystarczy. Uzupelnij prosze profil, bo z Panow Andrzejow to jest wielu. - To raz. Dwa - o jakie buty ci chodzi ? Podaj model, wtedy prosciej bedzie odpowiedziec na Twoje pytanie. Pozdrawiam i czuj sie jak u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surfer_hd Napisano 15 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 Witam ponownie! Jak podałem w tytule chodzi o buty Rossignol Liberty a dokładnie Liberty 3. Tu link do obrazka http://www.skimag.pl/archiwum.php?art=208 (drugie od dołu). Z mojego rozpoznania wynika, że inne odmiany Liberty mają podobną konstrukcję. Dziękuję za rzeczowe wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 15 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2009 btw to one jeszcze zdatne do użytku? nie lepiej na nowe wymienic:), ja mialem swego czasu ten sam model buta ho ho ho 9 lat temu:D ale z tego co pamiętam z wyjmowaniem buta środkowego nie bylo problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi