1970 Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Ładne wzory ale mi i tak najbardziej podobają sie te jednokolorowe z gwiazdką na czubkach:) Za takie miłe słowa to specjalny rabat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Robert a moze masz jakies gorne slalomki do testow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 Robert a moze masz jakies gorne slalomki do testow? gigantki też mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 19 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2009 oczywiscie, podobno mam zaklepany u Ciebie test w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Witam. Jeżeli to pytanie jest do mnie to mam Sl 166 SC166 Ale wszystko teraz jest maltretowane. Najlepiej na prywatnego emaila konkretny termin i coś wymyślę. Chyba, że w Austrii to bez problemów będzie i GS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 20 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2009 Do Wojtus81 A my to nartami możemy wymienić się pod fontanną na rynku bo mieszkamy w tej samej wsi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi