geto6 Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Jestem początkującym narciarzem poziom 2-3... Chciałbym kupić jakieś nie droge narty.. Mam 183 cm wzrosty i 83 kg... Będę jeździł raczej na krajowych stokach... Jakie narty proponujecie i o jakiej długości...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 Myślę,że na razie bazuj na wypożyczalni,a zainwestuj w buty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Marzec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2009 po 1 ile kasy co i jak dokladniej:) czy masz reszte sprzętu czy nie bo jak nie masz to tak jak daro mowi w buty inwestuj synu w buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi