jaca72 Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 (edytowane) Dzis wieczorkiem jade ze znajomymi do flachau i pobliskich ośrodków . Ale niepokoi mnie temperatura mocno w plusie panująca obecnie w tamtym rejonie a górki to za wysokie tam nie sa. Może ktoś smiga tam dziś lub byl wczoraj i podzieli sie spostrzeżeniami co do warunków na stokach z góry dzięki i pozdrawiam Edytowane 2 Kwiecień 2009 przez jaca72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aries7 Napisano 2 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2009 hej, wczoraj ani dzisiaj nie jeździłem we Flachau, ale w sobotę wróciłem z tamtych okolic i w zjeżdżając do dolnych stacji było czuć, że śnieg jest już mocno mokry i miękki. także do dolin zjeżdżałem tylko 1-2 razy rano i wracając popołudniu na parking. w ciągu dnia im wyżej tym lepiej. w piątek (27.03) jeździłem w Zauchensee i tam dolna stacja jest chyba najwyżej w okolicy i było jeszcze całkiem dobrze. sprawdź pogode na skionline.pl/pogoda na najbliższe dni bo porównałem ją z pogodą na wetter.at i w poprzednim tygodniu lepiej przewidywała przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi