dareklewandowski Napisano 2 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2009 Tak źle to chyba nie jest z tymi testami nart. Robert!!na to pytanie muszą odpowiedzieć sobie konsumenci czyli narciarze;)Ja nie oceniam,tylko z swojego doswiadczenia;) podaje możliwości i wyciąganie wniosków w przypadku zakupu nowych,upragnionych nart.Trzeba pamietać,że nie wszystkich stać na wyjazdy promowane przez różne firmy w Alpy,a nawet w Polsce aby testować w celu zakupu nowego sprzętu;)Jak najbardziej jestem za promocją takiej możliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jozpa Napisano 27 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2009 tak czytam sobie usmiałem się setnie A kto zabrania ciągłego testowania (nart)!? A żony to lepiej zostawmy w spokoju bo kto wie czy teraz tego nie czytają? ...a myślałem że będzie się kończyło ...bo kto wie, kto czyją teraz testuje:D:D:D: żonę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi