Dida Napisano 5 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2002 Jestem tu niecałkiem nowy - zagladam od 2 latek ale do tej pory jeszcze nie pisałem. Ale nastał w koncu tyen dzien. pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 5 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2002 Chciałbym sie przywitać na forum Witam serdecznie. Na misiowej stronie jest taki fajny zwyczaj że ktoś kto pierwszy raz sie pojawia przedstawia się - myślę że to niezły zwyczaj - więc do dzieła .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winnetou Napisano 5 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2002 Chciałbym sie przywitać na forum witaj ... no to napisz pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macc Napisano 5 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2002 Chciałbym sie przywitać na forum witam ,witam choć ja nie gospodarz. pozdrowienia maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikoś Napisano 5 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2002 Chciałbym sie przywitać na forum Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jano Napisano 6 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2002 Chciałbym sie przywitać na forum WITAJ!!!!DIDA!!!!WITAJ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi