Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Dynastar Cruise X

Mario

Rekomendowane odpowiedzi

Dobre narty za dobra cene dla osob, ktore niewiele czasu spedzaja w sezonie na nartach.

Narta typowo rekreacyjna, promien ok 14-15 m. Budowa kompozytowa, wiec narta miekka - bardziej dla srednio zaawansowanego narciarza.

Masz w profilu 6,czy o taką nartę Ci chodzi?:confused:Bobic jako ekspert wypowiedział się o danym modelu narty,i nikt nie zrobi tego lepiej:rolleyes:Ale może zadaj Sobie pytanie-czego oczekuję po nowym sprzęcie,co chcę jeździć,rozwijać się-czy w jeździe race czy free,czy tylko chodzi o spędzenie ferii?;)Jak na spędzenie ferii super,jeśli kasa Cię blokuje przed wyborem wyższego modelu-to radzę odpuść i zbieraj kasę,a ten sezon wykorzystaj na max swoje starsze narty Dyn. Bo wpęcisz się w kłopoty,znam to z własnego doświadczenia-kupowanie nart na sezon,albo na kilka zjazdów mija się z celem i stratą pieniędzy,szukamy kupców,sprzedajemy za połowę ceny,albo stoją narty na balkonie lub w garażu;)-większość forumowiczów ma to za sobą;):)

Jeśli chodzi tylko o opis modelu-to Bobic napisał wszystko:rolleyes:Narta bardzo lubiana przez kobiety:rolleyes:

Witaj Darku dziękuję za wypowiedź.

Pytałem o te deski (z ciekawości żeby dowiedzieć się na czym się jeździ :o), kupiłem je w tamtym sezonie (na nic lepszego niestety nie było środków - dodam iż dałem za nowe 600zł) - gość w sklepie się nagadał i wyłapałem tylko z jego wypowiedzi, że to narta dla średnio zaawansowanych .

Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolony bo dobrze się na nich jeździ.

Na sezon 10/11 może kupię coś lepszego - myślę, że skill podskoczy :D

Pozdrawiam

EDIT:

"Masz w profilu 6" miałem przez przypadek mi się ta opcja tak ustawiła :)

Nie mnie jest oceniać styl jazdy.

Edytowane przez francc

Sklepowicz jak Bobic nie kłamał-te narty są przeznaczone dla sredniozawansowanych,ale również dla początkujących.Narta za 600 zł to udany zakup,to jest nowa narta-śmiało poćwicz i wykorzystaj ją na max,a w przyszłym sezonie na spokojnie przymierz się do zakupu modelu narty,która spełni Twoje wymogi na conajmniej 2-3 lata:rolleyes: