Mario Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Witajcie, Co sądzicie o tych deskach? Nie bardzo znam się na tych wszystkich parametrach więc chętnie posłucham opinii osób, które ogarniają tą dziedzinę Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2009 Dobre narty za dobra cene dla osob, ktore niewiele czasu spedzaja w sezonie na nartach. Narta typowo rekreacyjna, promien ok 14-15 m. Budowa kompozytowa, wiec narta miekka - bardziej dla srednio zaawansowanego narciarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Masz w profilu 6,czy o taką nartę Ci chodzi?:confused:Bobic jako ekspert wypowiedział się o danym modelu narty,i nikt nie zrobi tego lepiej:rolleyes:Ale może zadaj Sobie pytanie-czego oczekuję po nowym sprzęcie,co chcę jeździć,rozwijać się-czy w jeździe race czy free,czy tylko chodzi o spędzenie ferii?;)Jak na spędzenie ferii super,jeśli kasa Cię blokuje przed wyborem wyższego modelu-to radzę odpuść i zbieraj kasę,a ten sezon wykorzystaj na max swoje starsze narty Dyn. Bo wpęcisz się w kłopoty,znam to z własnego doświadczenia-kupowanie nart na sezon,albo na kilka zjazdów mija się z celem i stratą pieniędzy,szukamy kupców,sprzedajemy za połowę ceny,albo stoją narty na balkonie lub w garażu;)-większość forumowiczów ma to za sobą Jeśli chodzi tylko o opis modelu-to Bobic napisał wszystko:rolleyes:Narta bardzo lubiana przez kobiety:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario Napisano 1 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 (edytowane) Witaj Darku dziękuję za wypowiedź. Pytałem o te deski (z ciekawości żeby dowiedzieć się na czym się jeździ ), kupiłem je w tamtym sezonie (na nic lepszego niestety nie było środków - dodam iż dałem za nowe 600zł) - gość w sklepie się nagadał i wyłapałem tylko z jego wypowiedzi, że to narta dla średnio zaawansowanych . Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolony bo dobrze się na nich jeździ. Na sezon 10/11 może kupię coś lepszego - myślę, że skill podskoczy Pozdrawiam EDIT: "Masz w profilu 6" miałem przez przypadek mi się ta opcja tak ustawiła Nie mnie jest oceniać styl jazdy. Edytowane 2 Październik 2009 przez francc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2009 Sklepowicz jak Bobic nie kłamał-te narty są przeznaczone dla sredniozawansowanych,ale również dla początkujących.Narta za 600 zł to udany zakup,to jest nowa narta-śmiało poćwicz i wykorzystaj ją na max,a w przyszłym sezonie na spokojnie przymierz się do zakupu modelu narty,która spełni Twoje wymogi na conajmniej 2-3 lata:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi