Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Wyraź swoją prawdę o narciarstwie !

xnoowee

Rekomendowane odpowiedzi

i ja!!!!!!!!!!!!! :)

ha no dzieci trza oszczedzic ale bez przesady ciezarnych matek i pan w rozowych bac seledynowych kombinezonikach omijac z daleka......przepedzac kamikadze ze stoku ........bic ludzi kijkami jak wjada na slalom !!!! a no szybko to tak ale i technicznie ja lubie dobrze technicznie jezdzic aczkolwiek nie ejzdze bo nie umiem ale sie baaaaarrrrdzo staram no coz w sumie to nie chce sie zabic .......:)ale jak juz traski lekko zruchane po dniu to na freeeeee!!!!! o tak i tam to se mozna poszalec w extrim warunkach heh ostatnio na nas ludzie krzyczeli ze samobujcami jestesmy jak zjezdzalismy z kasprowego tam pod ta kolejka nie wiem czy kojazycie...............przyznaje to bylo glupie!!!!!!!!!..............pozdro dla wszystkich szalencow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!raksunia

Raksa

Ja takich co zjeżdżają z kasprowego pod krzesełkiem to zapamiętuje i staram się złapać a potem jadą ze mną do strażnika parku:D i płacą kare. A tak serio to mnie strasznie wkurza jak ktoś tam jeździ i nie dlatego ze to niebezpieczne bo co mi tam zależy na czyimś zdrowiu - jak sam ryzykuje to trudno jego sprawa. Ale tu chodzi o to że to nie jest jakaś tam górka tylko TAM JEST PARK NARODOWY!!!!! Jak byłaś w lecie kiedyś na kasprowym to mogłaś zobaczyć jak wygląda kosodrzewina właśnie po takiej jeździe!! Nie mówiąc już o tym, że kiedyś pod wyciągiem można było świstaka zobaczyć (oczywiście w lecie) a teraz to już mała sznsa:-(( Więc jak komuś zależy na Tatrzańskim Parku, zeby było tam było dziko i pięknie to niech na Boga zastanowi się przed jechaniem sobie freeee z Kasprowego!!!!!!!

AHOJ RAKSA

A WIESZ HYBA CIE WIDZIAŁEM JAK GONISZ PRZED SOBĄ TE KOZICE.

WIESZ CO JA POWIEM TAK TOTAL OD SERCA ŻE WSZYSTKO ZNIOSE ALBO ZNIESE ALE JAK MI KTOŚ POWIE ŻEBYM JACHAŁ DO DOMU BO SE KRZYWDE ZROBIE TO POJADE ALE PRZYSIĘĘĘĘĘGOOOOM ŻE PO NIM A JESZCZE SIE PEWNIE WRÓCĘ...PO KIJKI:))

AHOJ JEBAKA

Widze, że w tym temacie nie mam tu z kim rozmawiać... szkoda:-(( Ważniejsze jest szaleństwo za wszelką cenę. Pewnie gryżli jeździj se po głowach innych a co, jak ci to przyjemność sprawia to czemu nie!! Dla mnie to ludzie se mogą jeździć jak chcą i gdzie chcą byle nie stwarzali zagrożenia innym i nie łamali przepisów TPN-u. A jeśli chodzi o Kasprowy to wiem, że jeżdżą też po drugiej stronie kotła goryczkowego - i nie chce tutaj przypominać, że w zeszłym sezonie właśnie tacy freerajdowcy podcięli lawinke i zasypało kilkanaście osób. Jakby to mnie zasypało to dorwałbym tego co tą lawine spóścił na mnie. Ale ogólnie do freerajdowców nic nie mam;-)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...