pirmin Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 wczxoraj czy przedwczoraj kobieta z prognozy pogody powiedziała mniejwi ecej taki text :"zima w tym roku łagodna , sniegu jak na lekarstwo a więc miłośnicy buiiałego szaleństwa nie bedą korzystać z aury zimowej tylko siedzieć w domach przed telewizorami ia na koncu oczywiście " ....denerwuja mie te paniusie z telewizij nie jezdziły na deskach nigdy w zyciu i co mogą o tym wiedziec .....najlepiej jakby sie ....zamkły !!!@#$#@ pozdro zdenerwowany pirmin , chyba ze mnie ktos "oddenerwuje" , bede wdzięczny. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 ale mnie zdenerwowali :[ Ty porównaj czasami głupoty które wygadują w TV w prognozie pogody z tym co widzisz za oknem i przestań się martwić tymi pierdołami!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 ale mnie zdenerwowali :[ otoz to, ta pogoda zreszta sprawdza sie zawsze w 50%, tzn. albo zgadną albo nie..taka prowizorka dla poprawienia ludzkiego umyslu, ktory mysli za zapanowal nad prawami natury..hiehie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 5 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2003 ale mnie zdenerwowali :[ wez wyluzuj pirminku kofany!!!!!!!! bedzie snieg juz my o to zadbamy!!!!!!! przeciez juz tyle osob przynioslo dobre nowinki !!!!!! trza poczekac a sie doczekamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 6 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 ale mnie zdenerwowali :[ całuski dla fajnieee i raksunci a dla łukasza pifko )) dzienki humor sie poprawił bo za oknem snieg pada!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 ale mnie zdenerwowali :[ niom..to bylo super, siedze jem i tu nagle wszystko zaczyna wirowac... i pada , super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi