fajnie Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 wreszcie SPADŁ, tak wiec za oknem bialo, w TV skoki, czasem na eurosporcie jakies giganty, czego chciec wiecej...... tylko gupio jak sie jest chorym,hieh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 6 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 jest dobrze wracaj do zdrowia! o grzańcu nie zapominaj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 6 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2003 jest dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 7 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2003 jest dobrze Nic się nie martw każde choróbsko się kiedyś kończy a potem jest dobrze i są siły na białe szaleństwo. Trzeba się niestety uzbroić w cierpliwość i odchorować do końca. Ja niestety też mam z tym problem. Jedyne co mogę polecić to zdrowe alpejskie powietrze. Pozdrawiam Mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 7 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2003 jest dobrze lubie rady typu: alpejskie powietrze:))!! niestety... jeszcze trza troche poczekac, i nikomu nie zycze rozchorowania sie na ferie bo tu juz chyba najgorsze z mozliwych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi