aklim Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 cześć czy ktoś używa spodni narciarskich tej firmy ? interesuje mnie zwłaszcza opinia na temat modeli G-force i Profesional Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 Mój dobry znajomy ma spodnie blizzarda, modelu nie znam w każdym razie na membranie TORAY 10000 mm i jest bardzo zadowolony z nich poza tym mają dobry stosunek ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 11 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 poza tym mają dobry stosunek ceny do jakości. no właśnie ostatnio je przymierzałem/oglądałem i generalnie są bardzo OK (cena/jakość) teraz zastanawiam się który model wybrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egon Napisano 11 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2009 no właśnie ostatnio je przymierzałem/oglądałem i generalnie są bardzo OK (cena/jakość) teraz zastanawiam się który model wybrać ? Też miałem podobny dylemat. Wybrałem G-Force - udało mi się kupić te spodnie za 259 zł. Producent zapewnia, że model Professional zachowuje lepsze parametry nieprzemakalności po wielokrotnym praniu (80 pkt po 100 praniach przy 80 pkt po 50 praniach w przypadku modelu G-Force - cokolwiek to znaczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi