pen180 Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 witam, jestem tu nowa i proszę o radę w doborze nart. mam 180 cm wzrostu, 63 kg, jezdżę na nartach 4 lata, po 3-4 razy w sezonie , każdorazowo przez tydzień.Stoki Austrii i Słowacji. Swoje umiejetnosci oceniam na 6. Zjeżdzam po każdej trasie, uwielbiam prędkość. Do tej pory od początku jeździłam na Elan Black Magic ale na tym nie da się poszaleć i pozyczałam jakies męskie zjazdówki ,nie interesuja mnie narty typowo babskie, natomiast zastanawiam sie czy Head Icon TT 60 lub iXWR 1100i RWB nie bedą ok i jeszcze jaka długość bo do mojej wagi to chyba nie 170cm tylko jakies 160 pare? proszę o radę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Jesli lubisz szybką jazdę to nic ponizej 170 cm nie wchodzi w grę, jsakis RC ( race carver ) między 170 a 180 cm będzie OK, najlepiej typu sandwich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 Crossy na 165cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pen180 Napisano 6 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 bardzo dziekuję za odpowiedź, czy moglabym jescze prosic o podanie jakis modeli, podobaja mi sie HEAD Icon TT 60 ale nie wiem czy to bedzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 6 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2009 bardzo dziekuję za odpowiedź, czy moglabym jescze prosic o podanie jakis modeli, podobaja mi sie HEAD Icon TT 60 ale nie wiem czy to bedzie ok? Head Icon TT60 pewnie byłby lepszym wyborem niż typowe crossy;),Najlepiej byłoby je przetestować,chyba jedna z forumowiczek zdecydowała się już na tą nartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi