Boogie Napisano 11 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2003 własnie jestem przed zakupem kasku dysponuje kwotą no 400zł doradzcie jaki można by se kachol na mój czerep kupić co?? please pomóżcie bo wiem że wielu z was jeździ w kaskach i napefno ma o tym pojęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHAR_PEI Napisano 11 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2003 Panowie/Panie jaki kask sobie kupić Co do kasku to niewiele da sie doradzic kazdy ma inna głowe i inne potrzeby mi naprzykład pasuje Uvex a innemu sie nie podoba. Dobra rada POPRZYMIERZAJ TROCHE KASKÓW PRZESPIJ SIE JEDNA NOC A PÓŹNIEJ IDŹ I KUP TEN KTÓRY NAJLEPIEJ LEZAŁ. Pozd Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jebaka Napisano 12 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2003 Panowie/Panie jaki kask sobie kupić Najpierw pisze się Panie a dopiero potem panowie:D Powinno być Panie/Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryżli Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 Panowie/Panie jaki kask sobie kupić Aj jebaka dupćić Ci się zachciało;)) RACJA POPIERAM TRZYMAJCIE SIĘ PANIE! I PANOWIE GRYŹLI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi