Machu Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Zna ktoś może flex tych bucików, mam okazję kopić je w dobrej cenie tylko nie potrafię się doszukać.. http://store.ferrari.com/en/leisure-sport/skis-sledge/lange-adult-ski-boot.html Podchodza mi pod serie Banshee ale coś więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 http://ferrari.dynastar.com/ Bobic pewnie może wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 szybciej jeżdżą ? fure już masz tylko chcesz buty dokupić czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 szybciej jeżdżą ? fure już masz tylko chcesz buty dokupić czy jak ? pod kolor musi być Machu jak cos to na ebay jeszcze były deski ferrari:P nie no tak tylko zartuje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 27 Grudzień 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Ładne są będa pasowac do mojego peugeota hehehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2009 Ładne są będa pasowac do mojego peugeota hehehe :D no z daleka podobne.............znaczki:D a tak serio w tym temacie to wal do bobic-a:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 1 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2010 No i kupiłem, generalnie za śmieszne pieniądze. O samych bucikach, pasują jak ulał hehe. O samych bucikach, wizualnie rewelacja widać przyłożenie się do każdego detalu. Twardośc - 120 Wykończenie buta wewnętrznego - delikatna naturalna skóra, dodatkowo rzep wykonany częściowo ze skóry. Wrzucę wrażenia z jazdy niebawem oraz zdjęcia. Generalnie Fluid 120 po tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 3 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Buciki poezja, trafiłem w 10, trzymają świetnie w porównaniu do hawx 100 bez porównania. Dzisiaj 8h na stoku no i nie dały mi w kośc, mimo że się tego bałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 Buciki poezja, trafiłem w 10, trzymają świetnie w porównaniu do hawx 100 bez porównania. Dzisiaj 8h na stoku no i nie dały mi w kośc, mimo że się tego bałem. Dało by im ferrari gdyby to nie był super but:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2010 zazdroszcze wam że umiecie tak szybko dobrać buty:P mnie to coś nie wychodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 4 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2010 Szczęście, chociaż w zasadzie nigdy nie miałem jakiś ogromnych problemów z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi