Bravader Napisano 13 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2003 znacie moze jakis dobry studencki klub narciarski w Lublinie?? zgory dziekuje pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 klub narciarski lublin wpadnij popołudniu do INTERSKI na Zana to się dowiesz wszystkiego... muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bravader Napisano 15 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 klub narciarski lublin dieki ale akurat nie ma mnie w lublinie i w najbliższym czsie nie bedzie:( poprostu chciałam rozeznać się w sytuacji bo jesli mam gdzieś mieszkać to jakiś klub by sie przydał. Nawet nie wiem jak bedzie w tym sezonie bo znowu mam problem z kolanami. W każdym razie dzięki:)) Byłabym ci wdzieczna jakbyś mógł mi podać pare szczegółów. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi