dapedro Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 mam kilka pytań. 1.czy są w Polsce jakieś trasy do skiercrossu ? 2.jakie nartki (konkretne modele) ? 3. jakieś stronki www na ten temat ? 4. zawody w Polsce (wiem, wiem pobożne życzenie) ? pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 14 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 skiercross (SX) Odnośnie zawodów to w Korbielowie mają odbyć się zawody w SX 9.01. Jak będe wiedział coś więcej to dam znać pozdrawiam Maciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapedro Napisano 14 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2003 skiercross (SX) wielkie dzięki maćko, też Cię kręci sx ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 15 Grudzień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2003 skiercross (SX) Bawię się w te klocki, ale niestety nie u nas ( Co do nart, to polecam Dynastar SHI, Voelkl 6 Star Supersport ew. Blizzard Cross, Pozdrawiam Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dapedro Napisano 16 Grudzień 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2003 skiercross (SX) thx misiek. szkoda że nie u nas - za granice to za bardzo nie mam czasu ani floty podobają mi się dynki SHI głównie za sprawą dumperków, ale czy nie lepsze byłyby atomki sx:9 (czytałem że rewelacja - dynamiczne, szybkie i w miarę skrętne) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi