Rumcajs Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 (edytowane) Witam. Wybieramy się 20 marca sporą 14 osobową ekipą do Corvary i szukamy jakichs tanich noclegów. Czy Był ktos z was może w tym miejscu i ma jakies informacje na temat tanich noclegów, najchetniej jakis schroniska mlodzieżowe lub dom do wynajęcia na tydzień. Będziemy super wdzięczni za informację aha i jakby więcej osób miało ochotę wybrać się tam w tym terminie to szukamy więcej chętnych, żeby pojechać autokarem. Edytowane 19 Styczeń 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinsky Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 Szukałem w Corvarze w tym terminie dla mniejszej liczby osob. Ciezko o miejsce dla wiecej niz szesciu, a poza tym dosc drogo. W koncu padlo na Campitello. Bylo ciezko, ale sie udalo... Generalnie wydaje mi się, ze w Val di Fassa od poludniowej strony gruppo sella jest troche latwiej o niedrogie miejsca... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
januszb Napisano 19 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2010 prędzej znajdziesz w Gardenie nie wiem za ile jest tanio, zobacz to-mają kilka apartamentów: http://www.ruaciahof.com/eng/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajs Napisano 20 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Dzieki wielkie. Prawde Mówiąc szukam trochę taniej. ||W zeszłym roku bylismy w moenie i udalo sie wynajac apartament w takiej cenie ze wyszlo nam 110 E za osobe na tydzień, a dodatkowo mielismy upust na ski pass. Szukam więc czegos w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi