Prof.Woland Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Jako ze trafia sie w/w. narta w dobrej cenie, a poszukiwania R11 Mutixa 165cm utknely w miejscu pojawia sie pytanie: czy taki Fischerek nie bedzie dla mnie za krotki? Obecne rosoly 9s maja 165cm i jest ok, pytanie czy te 5cm bedzie az tak bardzo odczuwalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 A podaj dane czyl;i wzrost i waga. Ja uważam, że te 5 cm jest mocno odczówalne, przynajmniej ja to wyczówam zwłaszcza, przy dłuższej jeździe na za krótkiej narcie slalomowej, no i w gorszych warunkach ale ... dane podaj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 4 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 180cm i 80kg:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Przy twoich parametrach, to z tym 160 trochę krucho:( Ja bym brał minimum 165 (mój wzrost 172). Jak się jeździ po stole to jest OK, ale jak zaczyna być lód, czy kopny śnieg na stromym to 160 naprawdę jest trochę mało. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 wszystko zależy od tego czego wymagasz od narty ja mam 182 cm i mam nartę 160:) też fischer wc sc:) jest nerwowa i trzeba ją pilnować i walczyć z nia ale akurat to mi się podoba:) miałem 165 cm i byla troche mniej nerwowa i lagodniejsza(nota bene też fischer rc4 wc sc:P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 4 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 Kusi mnie zeby je kupic aczkolwiek plan byl taki zeby znalezc Rossiego R11 Mutix (pomaranczowego) ale juz powoli trace nadzieje ze znajde cos sensownego na 165 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 (edytowane) wszystko zależy od tego czego wymagasz od narty ja mam 182 cm i mam nartę 160:) też fischer wc sc:) jest nerwowa i trzeba ją pilnować i walczyć z nia ale akurat to mi się podoba:) miałem 165 cm i byla troche mniej nerwowa i lagodniejsza(nota bene też fischer rc4 wc sc:P) No właśnie Bugi, co kto lubi:D:D:D Ja osobiście lubię narty stabilne w skręcie. Denerwowały mnie atomy, które mam (c9 170cm), bo myszkowały. Teraz mam Black Stary (xc 168cm) i one są nad wyraz stabilne. Wreszcie mam dechy które w skręcie na betonie idą jak po sznurku. Ale ja jestem starej daty przed atomami miałem ołówki 203cm i jeździłem slalom. Pozdrowienia Edytowane 4 Luty 2010 przez borok222 wstawka z ołówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 (edytowane) Kup sobie R10 08/09 165 za 1550 zł z SRA na allegro. A LRA sobie dokupisz. Chociaż małą poprawkę wnoszę widząc Twoje umiejętności i wzrost - brał bym dł. 175 - jest też dostępna. Edytowane 4 Luty 2010 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2010 No właśnie Bugi, co kto lubi:D:D:D Ja osobiście lubię narty stabilne w skręcie. Denerwowały mnie atomy, które mam (c9 170cm), bo myszkowały. Teraz mam Black Stary (xc 168cm) i one są nad wyraz stabilne. Wreszcie mam dechy które w skręcie na betonie idą jak po sznurku. Ale ja jestem starej daty przed atomami miałem ołówki 203cm i jeździłem slalom. Pozdrowienia no wlasnie na moje potrzebytakie 160 jest idealne- oczywiscie jeżeli chodzi o slalomkę. 165 dla mnie "wiało nudą nic się nie działo" no moze raz jak wystrzeliło mnie w powietrze jak z armaty bo siadłem na tyłach:). Lubie tą walke z nartą wiec 160 ok jezeli kolega nie chce takich przygód to ponizej 165 bym nie schodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prof.Woland Napisano 5 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2010 Olalem te Fischery decyzja zapadla : bedzie Head iSupershape na 165cm i koniec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi