fish1 Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Cześć, Naszła mnie ochota zacząć przygodę z nartami i od razu mam mały problem. Otóż jestem dość ciężki - ok 130 kg przy wzroście 178. Doradźcie mi proszę, jak moja waga przekłada się na dobór nart. Może jakieś konkretne modele? Czy muszą spełniac jakieś konkretne wymogi? Z gory dzięki za rady. Pozdrawiam - Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Napisz jeszcze standardowo coś więcej o swoim nartowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fish1 Napisano 12 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Jak już wspomniałem - "naszła mnie ochota" czyli same początki, nauka i pierwsze kroki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 (edytowane) Jak już wspomniałem - "naszła mnie ochota" czyli same początki, nauka i pierwsze kroki . Może spróbuj na nartach z wypożyczalni,jakieś z grupy allround w długości 170 cm;),a jak będziesz dalej miał "ochotę";)-to możesz poszukać nart docelowych:rolleyes: Edytowane 12 Luty 2010 przez dareklewandowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fish1 Napisano 12 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Dzięki, Już próbowałem na Blizzardach TG4 160 cm - było nieźle i dalej mam ochotę tylko teraz chciałbym mieć już swój sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Dzięki, Już próbowałem na Blizzardach TG4 160 cm - było nieźle i dalej mam ochotę tylko teraz chciałbym mieć już swój sprzęt. Szukaj troszkę dłuższych-lepsza będzie 170 cm,grupa allround-może być Blizzard/dobra oferta cenowa:rolleyes:/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi