Tomi. Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Wąsika tylko brakuje. Za to jest bródka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 19 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Za to jest bródka jak chcecie będzie i wąsik:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 [YOUTUBE]A4K-wMYp_TM[/YOUTUBE] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 No to żeś teraz pięknie nas w necie zareklamował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 sie wie;D grunt to trafic tam gdzie trzeba:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 sie wie;D grunt to trafic tam gdzie trzeba:d Ty to masz wyczucie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 8 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2010 od małego tak mam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 10 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2010 aj sie dzialo sie dzialo:D dobrze było.. trzeba bedzie powtórzyc taki wyjazd! mi tam Maso przyniosło wiele radośco hehe.. nie tylko narciarskiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwierzak Napisano 11 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2010 proste panowie:D bylo grubo, i narciarsko i imprezowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2010 no wlasnie nie tylko narciarskiej Sowa:P swoja droga ludzie !! zwierzak żyje zrobmy jakiego małego offa tutaj bo przecież na forum to ciepło sie zrobilo i życie umarło:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2010 z nudów.. zrobiłem krókie wspomnienie z testów NTN'u:) miłego! [YOUTUBE] [/YOUTUBE] 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2010 grzeczny chlopczyk zrobił fajny filmik :-) oby udalo sie nam za rok powtórzyć taki wyjazd:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 9 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2010 Bugi jestem za! juz się mogę zapisac jak można:) a to raczej fotorelacja jest hehe niz film ale wyglada lepiej niż oglądanie zdjęc na sucho tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1970 Napisano 11 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2010 Mamrota pijecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 11 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2010 jakiego mamrota? z tego co wiem nigdy mamrota nie pilismy tylko zaczelismy od Łąckiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomi. Napisano 14 Czerwiec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwiec 2010 Zdecydowanie od Łąckiej zaczęliśmy, a niektórzy to i bez przepity No może NTN się do nas odezwie i nas zaprosi na przyszłoroczne testy w końcu tak nas chwalili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Na stronie NTN jest info o poszukiwaniu testerów do objeżdżania nart na przyszły sezon. Czy na warunkach takich samych jak w ubiegłym roku, tego nie wiem, ale jakby ktoś był zainteresowany, to zawsze można zapytać o szczegóły u źródła. http://www.ntn.pl/artykuly/aktualnosci/?a=12691 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smiths23 Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 mieliśmy się wybierać z Bugim i resztą ekipy z tamtego roku ale niestety nie damy rady.. ja finansowo nie objadę dwóch wyjazdów, w piątek ruszam podbijać stoki Sella Rondy i nie wyrobie.. bo urlop by sie załatwiło. Ale jak ktoś ma czas i wie że potrafi jeżdzic na nartach sportowych to szczerze polecam! impreza nie jest droga, a wspomniena naprawdę zostają. Nartki na przyszły sezon, świetna atmosfera w ekipie.. polecam:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 najwyzej Sowa pojedziemy za rok nie martw sie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Kurczę, też bym się zapisał, ale w tym terminie ciągnę w 3d. Oczywiście, jak wyzdrowieję, bo jeszcze trochę czasu jest. Rossi, właśnie oglądam powtórkę zjazdu. A poza tym i tak Justysia jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROSSIGNOL Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 (edytowane) -------------- Edytowane 20 Kwiecień 2011 przez ROSSIGNOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Sorry, ale się przyznam bez bicia, że ja w życiu nie byłem z Zieleńcu, a co dopiero tam na narciochach. Mam kumpla z osiedla, który tam stale jeżdzi. Muszę się w końcu tam wybrać z nim i doświadczyć wszelkich przyjemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareknot Napisano 16 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2011 Mnie się nawet przypomniało, że mogłem tam być, chyba jakoś tak teraz, na testach K2. Kolega miał zaproszenia, ale to wypadało w poniedziałek i wtorek, to żeśmy dali spokój. Robota, niestety, a u mnie się skończyło tak jak się skończyło. Ale trzeba pomyśleć o tym miejscu w next sezonie. A pro po, nie lubisz zbyt ostrych stoków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi