marboru Napisano 27 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2010 (edytowane) Chciałem przedstawić Wam bardzo ciekawą formę spędzania czasu na nartach i nie tylko. Narty + Surfing = Kitewing Ponieważ jestem z Nizin obfitujących w wiele zbiorników wodnych, które na zimę pokrywają się lodem, śniegiem... ...gdzie za miastem gdy posypie mocno na polach zalega "dziewicza" biała przestrzeń bez wzniesień... Warto pomyśleć o czymś, o czymś takim jak Kitewing właśnie...wystarczy skombinować "skrzydło" i... [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że tą "dyscyplinę" można również uprawiać latem... [YOUTUBE] [/YOUTUBE] Polecam do poczytania również: http://www.windsurfing.pl/post/804,testujemy-kitewing Edytowane 27 Marzec 2010 przez marboru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 1 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Sprawdzałem w różnych miejscach ceny takiego żagla... Troszkę się zszokowałem - ok 3000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi