Bończa Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Dzisiaj pojeździłem na Kasprowym z kolegą, który jeździł na takich nartach Na zdjęciach nie wyglądają jakoś szczególnie, ale w realu ich podniesione dzioby i piętki oraz szeeerokość , robią duże wrażenie. Co do jazdy, to zdają się być dobre do wszystkiego, przeznaczone do puchu, ale zdaniem kolegi (SITN) również w śmigu i gigancie "same wchodzą w skręt". Ciekawy koncept - może ktoś jeździł? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksa Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 (edytowane) Psota sie kłania - szczęśliwa właścicielka tego skarbu na ktorym dzis jezdził mój Tata i jedyne z czym się nie zgadzam, to ze stwierdzeniem że nie wygladąją szczególnie na zdjęciu! to najpiękniejsza narta na jakiej jezdziłam i jaką widziałam. Grafika projektowana przez Willa Brras'a THE BEST AND THE MOST BEAUTIFUL FREERIDE SKIS EVER! Edytowane 8 Kwiecień 2010 przez aleksa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 9 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 Witaj! Tak ich grafika jest wspaniała! Ja zwróciłem na nie uwagę od razu, mimo, że to nie Ty na nich pomykałaś Na zdjęciach nie widać zagięcia twin tip i nie widać, jak szerokie są w rzeczywistości - to miałem na myśli. Poza tym bajka! Napisz czasami, jak Ci się jeździ. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 9 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2010 No właśnie - jak sie jeździ na dwóch snowbordach naraz:D Sam bym bardzo chętnie popróbował takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi