Boogie Napisano 4 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2010 ja pamiętam swoje początki w spd to były jaja:D ale jak ustawisz dobrze wypięcie to nic sie nie stanie choć na początku mozesz sie czuć troszkę dziwnie:) ja potrzebowałem ok 2 miesięcy na 100% opanowanie spd:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2010 Jasne ze musisz bo będę zaczynał z SPD Wiec gleby murowane Nie wiedząc co to jest SPD i żeby się głupio nie pytać wpisem to w google, iiii jestem przerażony:eek:: Socjaldemokratyczna Partia Niemiec :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2010 shimano pedaling dynamics drogi Sławku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2010 shimano pedaling dynamics drogi Sławku Fajnie, dzięki za obszerne i rzeczowe wyjaśnienie:cool: już wiem co to jest SPD, to jest po prostu shimano pedaling dynamics Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 5 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2010 Fajnie, dzięki za obszerne i rzeczowe wyjaśnienie:cool: już wiem co to jest SPD, to jest po prostu shimano pedaling dynamics Sławek no napewno wcześniej to wiedziałeś co jak co ale SB takie zeczy zawsze wie a jak nie to po prostu peadły zatrzaskowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 5 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2010 Sławku to jest coś takiego: I trzeba w komplecie używać takich lakierek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi