kmusial Napisano 28 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2010 18.04.2011, Arena Łódź, Roger Waters wystawi The Wall. Ja tam będę, czy ktoś jeszcze się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acoto Napisano 30 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2010 toż to za rok prawie. Nie wiem co będę robił pojutrze a co dopiero za rok. Zresztą ...jeszcze z trudem dochodzę do siebie po ACDC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 31 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2010 info.. David Gilmour odrzucił trasę "The Wall" Roger Waters szykuje się do trasy z okazji 30. rocznicy wydania albumu "The Wall" Pink Floyd. Muzyk chciał, spotkać się na scenie z kolegą z zespołu, ten jednak nie był zainteresowany. Artysta zaproponował wokaliście, Davidowi Gilmourowi udział w przedsięwzięciu. - Zaprosiłem go, ale odmówił - wyjaśnia basista. - I to było na tyle. Partie Gilmoura wykonywać będzie wokalista sesyjny, Robbie Wyckoff. - Śpiewa w podobnej skali, co David - tłumaczy pomysłodawca tournée. - To ma duże znaczenie, przy utworach, które mają ikoniczny status. 18 kwietnia 2011 roku Waters zaprezentuje "The Wall" w Łodzi. Show rozpoczyna się od obalonego muru, który w trakcie pierwszej połowy jest odbudowywany. Druga część jest z kolei grana z murem zbudowanym w całości. Ceny biletów na koncert w Atlas Arenie wynoszą 220 złotych, 242 złote, 275 złotych i 330 złotych. Do nabycia w przedsprzedaży na stronach RogerWaters.com i LiveNation.pl od 31 maja do 6 czerwca. Ogólnopolska sprzedaż biletów rozpocznie się 7 czerwca. Dostępna będzie także oferta VIP. za onet pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi