carv machine Napisano 4 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2004 Byłem dzisiaj w Szklarskiej - dla niezorientowanych bilet dorosły całodniowy 64 zł i co w zamian - czynny Puchatek a co na Puchatku, trochę lodu, trochę muld, torchę kamyczków na stoku żeby porysować ślizgi ( zastanawiałem się skąd one tam się wzięły bo przecież śniegu dostatek) i całe mnóstwo jeżdżących bez głowy narciarzy. Omijajcie ten kurort z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack_2 Napisano 4 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2004 Szklarska - niewypał Tak było zawsze odkąd pamietam. Chłopaki są do bólu konsekwentni... Pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmax Napisano 5 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2004 Szklarska - niewypał racja byłem w tamtym roku to samo .Musałem jezdziec do pobliskiego harahowa Nigdy więcej Szkalarskiej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek15wawa Napisano 5 Styczeń 2004 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2004 Szklarska - niewypał Słowo "kurort" w stosunku do Szklarskiej jest co najmniej nie na miejscu;/!!! To raczej chłopki które postawiłysobie zadanie żeby jak najbardziej sp***rzyć tą góre:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi