bagsiu70 Napisano 24 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2010 (edytowane) Odstąpię 4 jednodniowe skipassy na lodowiec Stubai do wykorzystania do końca roku 2010 Edytowane 25 Sierpień 2010 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2010 Napisz dokładniej co kryje się pod hasłem "odstąpię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 24 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2010 i co pod hasłem skipasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2010 No to, żeby było do czego odnosić nowe ceny skipassów na lodowcu Stubai w sezonie 2010/2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagsiu70 Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2010 Żeby wszystko było jasne to wytłumacze skąd te skipassy.A mianowicie podczas pobytu na nartach w Austrii z powodu silnych wiatrów jeden dzień zamknięto wszystkie wyciągi a w ramach rekompensaty dali nam jednodniowe skipassy do wykorzystania w dowolnym terminie ( nie dłużej niz do konca 2010), jednak nie będziemy mieli okazji w tym roku pojechać na Stubai i dlatego postanowiłam spieniężyć te karnety- 60 złotych za sztukę.Myślę, że nie jest to wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi