jaca72 Napisano 2 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Witam serdecznie po letniej przerwie zaczyna pachniec zima to zaczyna mnie nosic po stronach i forach od nartowania. Na stronie głównej jest reklamka wyjazdu na szkolenie jak w tytule do MASO CORTO ZE SZKOLA BLLIZARD DEMO TEAM . Nie znam tych ludzi a i miejsce znam tylko z opowiesci jężeli możecie skrobnąc pare zdan o szkole a i miło jak by coć o tym "LODOWCZYKU". Z góry dzieki i pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Witam serdecznie po letniej przerwie zaczyna pachniec zima to zaczyna mnie nosic po stronach i forach od nartowania. Na stronie głównej jest reklamka wyjazdu na szkolenie jak w tytule do MASO CORTO ZE SZKOLA BLLIZARD DEMO TEAM . Nie znam tych ludzi a i miejsce znam tylko z opowiesci jężeli możecie skrobnąc pare zdan o szkole a i miło jak by coć o tym "LODOWCZYKU". Z góry dzieki i pozdro. Chłopaków znam i mogę polecić. Wiedzę o nartach mają baaaardzo dużą. Chłopaki to byli zawodnicy, instruktorzy wykładowcy, członkowie Demo Teamu SITN. Co Maco Corto ... to jeżeli tam jeszcze nie byłeś to wg. mnie raz można pojechać, tym bardziej jeżeli skupisz się na szkoleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Dzieki taka rekomendacja przekonuje mnie w 100% ze warto z Nimi pojechac tyle tylko że w innym terminie maja wyjazd na STUBAI-a i tego Lodowczyka znam jak na jego tle prezentuje sie MASO CORTO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Dzieki taka rekomendacja przekonuje mnie w 100% ze warto z Nimi pojechac tyle tylko że w innym terminie maja wyjazd na STUBAI-a i tego Lodowczyka znam jak na jego tle prezentuje sie MASO CORTO? Szczerze ... blado! Nie masz co porównywać Stubai i Maso. To tak jakbyś chciał porównać Szczyrk i Zell am see Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 3 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Ciekawie kolega ROCH opisuje rejonik: http://www.skionline.pl/forum/showpost.php?p=106293&postcount=8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi