arbiter Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 Witam wszystkich Poszukuję opinię na temat tego małego ośrodka , jest szansa że śmignę tam w przerwie między swiętami a nowym rokiem. Wyjazd z dziećmi w tym jedno uczące się śmigać Ja nigdy w Karyntii nie byłem Proszę o opinie , porady itp. Czy może blisko jest coś fajnego ? Pozdrawiam wszytkich i aż nogi się rwą przed sezonem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2010 http://www.austria.pl/wyjazdy-na-narty/lavanttal.xml http://www.austria.pl/st-andra-im-lavanttal.xml W okolicy zwiedzałem tylko Judenburg - przyjemne zabytkowe i spokojne centrum, do tego jest kilka duzych sklepów sportowych:D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 16 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2010 Ośrodek jak na Austrię to taka III liga-przypomina polskie Beskidy - dojazd wąską ,krętą drogą po zjeździe z A2,wolne krzesełka i 2 równoległe orczyki,trasy przeważnie łatwe-nie za szerokie przecinki leśne-ja byłem tam pierwszy i ostatni raz wracając z któregoś wyjazdu do porządniejszych ośrodków Karyntii.Jeśli już upierasz się na dolinę Lavantal to bardziej podobało mi się w Koralpe-jest tam przynajmniej 1 normalne ,szybkie krzesełko z niezłą trasą,choć reszta to orczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 17 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2010 I dzięki bardzo za odpowiedzi , dolina wybita z głowy Jedziemy do NASSFELD , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 17 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2010 I dzięki bardzo za odpowiedzi , dolina wybita z głowy Jedziemy do NASSFELD , i bardzo dobry wybór-najlepszy ośrodek Karyntii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi