SB Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Figo Ty się nie nabijaj:D, wiesz że ja mam na placu podobną betoniarkę i wiesz ile ona zbudowała:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Jest szansa,że inwestycje ruszą z kopyta! Napewno,zdążą oddać przed terminem ,a otwarcie i przecięcie wstęgi będzie transmitować TVN24live. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 2 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2010 Ja myślałem,że jadą budować nową jaskinię dla nietoperków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalczuk Napisano 15 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2010 Nietoperz w Szczyrku to typowy przykład, że tak naprawdę nie chodzi tu o żadną ekologię. Nietoperze giną masowo od skrzydeł wiatraków, których końcówki poruszają się z bardzo dużą szybkością. Ale to już ekologów nie interesuje, podobnie jak wiele innych spraw związanych z rzeczywistą ekologią. Ciekawe jak stosunkowo wolny wyciąg narciarski albo narciarz może zabić nietoperza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi