freyjab Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Kupię niedrogi pokrowiec na narty o długości 175 cm. Kontakt: 505 343 077 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 Kupię niedrogi pokrowiec na narty o długości 175 cm. Kontakt: 505 343 077 [email protected] . Widziałem w IS niedrogie po 550 PLN ale długość była niedobra bo 180 cm. A tak poważnie to określ sumę. Bo nie drogo to pojęcie względne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freyjab Napisano 20 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2010 550 to zdecydowanie za drogo:) Na allegro najtaniej widziałam 4f za 60zł i zastanawiam się czy mogłabym kupić taniej.... (używany). Będzie on używany sporadycznie pewnie raz albo dwa razy w sezonie..więc droższy mi nie jest potrzebny:) Długość właściwie mogłaby być 180 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 Ja mam pokrowiec Rossignola 175cm (bo chyba krótszych nie robili) i moje slalomki 158cm mieszczą się na wcisk . Na długość jest w miarę ok ale na szerokość jest problem. Ledwo dopinam zamek na wysokości wiązań Tak więc kupując pokrowiec pamiętaj o dobrym zapasie w rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 22 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2010 w zeszłym roku w makro i innych marketach w których mają sprzęt sportowy były jakieś pokrowce i to dosyć tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi