Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Sprzedam Tyczki Liski Kolanówki

Rekomendowane odpowiedzi

TYCZKI BYŁY UŻYWANE JEDEN SEZON, 23.11.2010r WSZYSTKIE TYCZKI DOSTAŁY NOWE ŚRUBY!!

TYCZKI DOSKONALE NADAJĄ SIĘ DO TRENINGU SLALOMU DLA NARCIARZY I SNOWBOARDZISTÓW.

PRZEZ SWOJĄ NIEDUŻĄ WYSOKOŚĆ DOSKONALE POZWALAJĄ NA TRENING NAJAZDU I 'ZIBJANIA' TYCZEK KOLANAMI.

TYCZKI SĄ MIĘKKIE ZATEM ŚWIETNIE NADAJĄ SIĘ DO TRENINGU DLA DZIECI!!

W KOMPLECIE JEST 9 TYCZEK - 5 CZERWONYCH I 4 NIEBIESKIE

DŁUGOŚĆ TYCZKI: 87CM (w tym długość śruby: 25cm)

W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ O KONTAKT:

[email protected]

Tel. kom. 607- 290-209

1340157566

1340157566_1

1340157566_2

1340157566_3

DOSTEPNE ROWNIEZ KLUCZE DO TYCZEK!! 150zl/szt.

http://allegro.pl/show_item.php?item=1363321819

TYCZKI

http://allegro.pl/tyczki-kolanowki-nowe-sruby-i1362804581.html

Edytowane przez F.zubrzycki

• 2 weeks later...
Skoro nowe kosztuja ponad 100zl, to uzywane jeden sezon z nowymi srubami, 60zl od sztuki nie wydaje mi sie zaporowa cena, a juz na pewno kiedy dostepnosc przed sezonem czy tez czas dostawy nie jest tak doskonaly, jak u mnie;)

ponad 100zł to kosztuja dlugie world cupy na przegubie, krotkie to cos kolo 60zl (nowe oczywiscie), ja kupowalem krótkie 2-3 lata temu to placilem jakies niecałe 60zl wlasnie w Ikaturze, tak czy siak zycze powiedzenia moze znajdzie sie jakis łoś co kupi, nigdy nie wiadomo :D

Sluchajcie spryciarze, jak nie chcecie to nie kupujcie ale nie robcie tez smietnika.

Roznica jest jedna i bardzo istotna, to sa plastikowe szmelce, a nie oryginalne Liski, na grubych srubach. Nie pekaja i smigaja ile chcesz. Kupcie sobie zatem skromnie mowiac, skapce, tani szmelc i do zobaczenia za rok na ponownych zakupach.

F.

Edytowane przez F.zubrzycki

Nikt tu z nas nie jest spryciarzem który chce skuć kogoś na kasę. Koledzy tylko delikatnie zauważyli że cena Twoich tyczek się ma nijak do nowych np. innych firm. Sam mam tyczki i to przeguby treningowe za nową płaciłem ok 100zł i się trzymają.

PS. Każdy z nas chciał by taką reklamę jaką ma Twój post, czyli czynną rzeczową dyskusję.

Edytowane przez Raceman
PS

Sluchajcie spryciarze, jak nie chcecie to nie kupujcie ale nie robcie tez smietnika.

Roznica jest jedna i bardzo istotna, to sa plastikowe szmelce, a nie oryginalne Liski, na grubych srubach. Nie pekaja i smigaja ile chcesz. Kupcie sobie zatem skromnie mowiac, skapce, tani szmelc i do zobaczenia za rok na ponownych zakupach.

F.

Widzisz nowy kolego... Mamy tyki Lisski u siebie w klubie ... poszły w tamtym sezonie 3. Soft pole trudno złamać bo to nie kruchy plaskik... co do ceny to może rozłóż kram przed pałacem kultury i nauki i ktoś ( nie obrażając warszawiaków ) sobie takowe nabędzie. tutaj chyba na nie chętnego nie znajdziesz.