F.zubrzycki Napisano 30 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2010 (edytowane) TYCZKI BYŁY UŻYWANE JEDEN SEZON, 23.11.2010r WSZYSTKIE TYCZKI DOSTAŁY NOWE ŚRUBY!! TYCZKI DOSKONALE NADAJĄ SIĘ DO TRENINGU SLALOMU DLA NARCIARZY I SNOWBOARDZISTÓW. PRZEZ SWOJĄ NIEDUŻĄ WYSOKOŚĆ DOSKONALE POZWALAJĄ NA TRENING NAJAZDU I 'ZIBJANIA' TYCZEK KOLANAMI. TYCZKI SĄ MIĘKKIE ZATEM ŚWIETNIE NADAJĄ SIĘ DO TRENINGU DLA DZIECI!! W KOMPLECIE JEST 9 TYCZEK - 5 CZERWONYCH I 4 NIEBIESKIE DŁUGOŚĆ TYCZKI: 87CM (w tym długość śruby: 25cm) W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ O KONTAKT: [email protected] Tel. kom. 607- 290-209 DOSTEPNE ROWNIEZ KLUCZE DO TYCZEK!! 150zl/szt. http://allegro.pl/show_item.php?item=1363321819 TYCZKI http://allegro.pl/tyczki-kolanowki-nowe-sruby-i1362804581.html Edytowane 10 Grudzień 2010 przez F.zubrzycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2010 ... chyba jest blad w opisie aukcji, bo jest napisane 9 tyczek i cena 540zł co daje 60zł za jedna tyczke, to mniej wiecej tyle ile kosztuje calkiem nowa z Ikaturu :eek: nie znam dokladnie cen z bierzacego sezonu ale gdzies taki jest koszt krotkiej tyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.zubrzycki Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2010 Skoro nowe kosztuja ponad 100zl, to uzywane jeden sezon z nowymi srubami, 60zl od sztuki nie wydaje mi sie zaporowa cena, a juz na pewno kiedy dostepnosc przed sezonem czy tez czas dostawy nie jest tak doskonaly, jak u mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2010 Skoro nowe kosztuja ponad 100zl, to uzywane jeden sezon z nowymi srubami, 60zl od sztuki nie wydaje mi sie zaporowa cena, a juz na pewno kiedy dostepnosc przed sezonem czy tez czas dostawy nie jest tak doskonaly, jak u mnie;) ponad 100zł to kosztuja dlugie world cupy na przegubie, krotkie to cos kolo 60zl (nowe oczywiscie), ja kupowalem krótkie 2-3 lata temu to placilem jakies niecałe 60zl wlasnie w Ikaturze, tak czy siak zycze powiedzenia moze znajdzie sie jakis łoś co kupi, nigdy nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 10 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2010 Witam, a jak sie ma ta oferta do tego, bo z ceną to poleciałeś http://www.softpole.pl/produkt/Tyczki_Kolanowki-6 ale jak już kolega pisał tak czy siak zycze powiedzenia moze znajdzie sie jakis łoś co kupi, nigdy nie wiadomo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F.zubrzycki Napisano 10 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2010 (edytowane) Sluchajcie spryciarze, jak nie chcecie to nie kupujcie ale nie robcie tez smietnika. Roznica jest jedna i bardzo istotna, to sa plastikowe szmelce, a nie oryginalne Liski, na grubych srubach. Nie pekaja i smigaja ile chcesz. Kupcie sobie zatem skromnie mowiac, skapce, tani szmelc i do zobaczenia za rok na ponownych zakupach. F. Edytowane 10 Grudzień 2010 przez F.zubrzycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 (edytowane) Nikt tu z nas nie jest spryciarzem który chce skuć kogoś na kasę. Koledzy tylko delikatnie zauważyli że cena Twoich tyczek się ma nijak do nowych np. innych firm. Sam mam tyczki i to przeguby treningowe za nową płaciłem ok 100zł i się trzymają. PS. Każdy z nas chciał by taką reklamę jaką ma Twój post, czyli czynną rzeczową dyskusję. Edytowane 11 Grudzień 2010 przez Raceman PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bode Napisano 11 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2010 Sluchajcie spryciarze, jak nie chcecie to nie kupujcie ale nie robcie tez smietnika. Roznica jest jedna i bardzo istotna, to sa plastikowe szmelce, a nie oryginalne Liski, na grubych srubach. Nie pekaja i smigaja ile chcesz. Kupcie sobie zatem skromnie mowiac, skapce, tani szmelc i do zobaczenia za rok na ponownych zakupach. F. Widzisz nowy kolego... Mamy tyki Lisski u siebie w klubie ... poszły w tamtym sezonie 3. Soft pole trudno złamać bo to nie kruchy plaskik... co do ceny to może rozłóż kram przed pałacem kultury i nauki i ktoś ( nie obrażając warszawiaków ) sobie takowe nabędzie. tutaj chyba na nie chętnego nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi