Pstryku Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 Witam, jestem nowy na forum. Chciałbym zaczerpnąć opinii na temat nart, którymi się interesuję. Moje umiejętności oceniam na średnio zaawansowane. Interesuje mnie zakup nart w atrakcyjnej cenie NOWYCH. Mój budżet to 800zł 1. SALOMON AEROMAX S 170cm + 711 2. FISCHER RX FIRE BLUE + FS10 2011 dł. 170 3. Fischer RX Fire 170cm + FS10 -2010 Proszę o poradę z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 SALOMON AEROMAX S Dzisiaj na tej narcie jeździłem. Nie było to, tak jak na mojej, ale, ale było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 5 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2010 1. SALOMON AEROMAX S 170cm + 711 2. FISCHER RX FIRE BLUE + FS10 2011 dł. 170 3. Fischer RX Fire 170cm + FS10 -2010 Narty porównywalne;)lekkie,łatwe i przyjemne:),ale jako średniozaawansowany powinieneś celować w toszkę wyższe modele;)Jeśli jeździsz tylko na przygotowanych trasach i niewielkim nachyleniu to się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi