GacekCFC Napisano 14 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2010 Witam! To mój pierwszy post na tym forum. Sprawa polega na tym, że chciałbym zacząć moją przygodę z nartami. W moim regionie nie ma mowy o żadnych przygotowanych trasach, raczej jakieś polany, ścieżki w lesie. Mój wzrost to 186 cm, waga 82 kg. Proszę o poradę w sprawie nart, butów, wiązań i kijków. Z kupnem osobistym także będzie problem, pozostaje Internet. Zależy mi na w miarę niedrogim sprzęcie. Z góry dziękuję za porady. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 14 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2010 Witam! To mój pierwszy post na tym forum. Sprawa polega na tym, że chciałbym zacząć moją przygodę z nartami. W moim regionie nie ma mowy o żadnych przygotowanych trasach, raczej jakieś polany, ścieżki w lesie. Mój wzrost to 186 cm, waga 82 kg. Proszę o poradę w sprawie nart, butów, wiązań i kijków. Z kupnem osobistym także będzie problem, pozostaje Internet. Zależy mi na w miarę niedrogim sprzęcie. Z góry dziękuję za porady. pozdrawiam Chłopie,jeśli jesteś z tego Olecka/warminnsko-mazurskie/ to przynosisz mi wstyd:mad:Jak nie ma tras przygotowanych?Masz zimę za oknem większą niż na południu Polski:eek:A gdzie Gołdapia,Szelmet,Góra Czterech Wiarów:pNie panikuj,jedź i korzystaj z wypożyczalni:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GacekCFC Napisano 15 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 Tak, jestem z tego Olecka. Wiem, że w Gołdapi są trasy, ale chodzi mi głównie o bieganie w swoim mieście, bo nie mam za bardzo czasu, aby dojeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nurek1974 Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 (edytowane) Tak, jestem z tego Olecka. Wiem, że w Gołdapi są trasy, ale chodzi mi głównie o bieganie w swoim mieście, bo nie mam za bardzo czasu, aby dojeżdżać. Dobrze że dopisałeś "biegania" bo zapewne Darkowi mnie i innym nie przyszło to do głowy tu masz link do tematu związanego z tym o co prosisz http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=11619&highlight=narty+biegowe Edytowane 15 Grudzień 2010 przez nurek1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi