patrol1977 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Witam , mam kurtkę od 3 lat prawie nieużywaną , swego czasu kupiłem ją za ponad 650 zł , ciekawi mnie jej parametry ale na kurtce jest tylko opis SPT -storm proof technology skoro nie ma oznaczeń (3000-5000-10.000) tzn ze one nie spełnia tych norm. Zastanawiam sie czy wziąść ją czy kupić inna na wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Witam , mam kurtkę od 3 lat prawie nieużywaną , swego czasu kupiłem ją za ponad 650 zł , ciekawi mnie jej parametry ale na kurtce jest tylko opis SPT -storm proof technology skoro nie ma oznaczeń (3000-5000-10.000) tzn ze one nie spełnia tych norm. Zastanawiam sie czy wziąść ją czy kupić inna na wyjazd Jaki masz model kurtki? Możesz fotkę wkleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrol1977 Napisano 17 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Ah Atomic ale nie ma modelu jest wklejka SPT jak pisąłem i pokazane jak uchodzi pot a wiatr sie odbija nic poza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi