SB Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Tak, wiem że nie ma problemu ze zjazdem gondolą... Ale wtedy w VdS nie ma sensu szukanie zakwaterowania "przy stoku" ;-) Czy w VdS rzeczywiście jest aż taki tłok na Free Ski? Tzn ile trzeba czekać na wjazd wyciągami? Bo warunki na stokach to i tak raczej kwestia tego co zostanie ze śniegu po sezonie i akutalnych warunków pogodowych, choć oczywiście liczba osób powoduje szybsze zużycie w ciągu dnia, ale ekipa raczej ranna więc jeśli da się pojeździć rano to nie powinno być problemu... VdS jest bardzo popularnym ośrodkiem i nawet w zwykłych okresach jest sporo ludzi, ja jak byłem w marcu to stania było nawet do 15 min. ale to w szczytowych momentach, a tak to 5-10. Porównując z Schladming to długo, a tam byłem w Święta/Sylwestra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ourson Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 VdS jest bardzo popularnym ośrodkiem i nawet w zwykłych okresach jest sporo ludzi, ja jak byłem w marcu to stania było nawet do 15 min. ale to w szczytowych momentach, a tak to 5-10. Porównując z Schladming to długo, a tam byłem w Święta/Sylwestra. W marcu Free Ski czy na normalnych warunkach? Bo zakładam że na Free Ski może być jeszcze więcej ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomi33 Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 W tym okresie w Schladming tez znajdziesz zakwaterownie bardzo blisko i z rezerwacją możesz poczekać do 1 tyg. przed wyjazdem .Poruszane było za i przeciw więc nie kombinuj z sol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 W marcu Free Ski czy na normalnych warunkach? Bo zakładam że na Free Ski może być jeszcze więcej ludzi? Normalne karnet w kasie kupowałem, pobyt od 10 marca. W tym okresie w Schladming tez znajdziesz zakwaterownie bardzo blisko i z rezerwacją możesz poczekać do 1 tyg. przed wyjazdem .Poruszane było za i przeciw więc nie kombinuj z sol :eek:Oszalałeś Wiesz co to się mi wszystkim robi:eek:, muszą mieć pobukowane pół roku wcześniej, bo potem nie będzie, albo na zawał zejdą, no ogólnie szok i przerażenie:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ourson Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 Normalne karnet w kasie kupowałem, pobyt od 10 marca. :eek:Oszalałeś Wiesz co to się mi wszystkim robi:eek:, muszą mieć pobukowane pół roku wcześniej, bo potem nie będzie, albo na zawał zejdą, no ogólnie szok i przerażenie:D. no mniej więcej ;-) jak jadę sam to zdarza mi się prawie z dnia na dzień rezerwować, ale grupa nie akceptuje takiego rozwiązania ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi