Gość Bode Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Szukam, szukam i znaleźć nie mogę... Oglądałem wszystkim chyba znany truth in motion ale nic więcej. Nie cieszą mnie już freestyle'owe filmy, freeride'owych to już przerobiłem dziesiąki i szukam i szukam ale nie mogę znaleźć racingowych filmów dłuższych niż 6 min. Zna ktoś jakiś tytuł ? Proooszę ? Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szafrański Napisano 22 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2011 Chłopaki w polsce zapowiadaja fajna produkcję. Realizował będzie Łukasz Gabrielski - to gwarantuje jakość. Miło popatrzeć na jego produkcje free. W styczniu powinno byc już coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Gąsiorek Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Marcin, gdzie ten zapowiedziany ponad rok temu film można znaleźć ? Pozdrawiam, Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Co roku CSCF wydaje DVD pod tytułem World 20XX (XX to rok). http://m.youtube.com/#/user/CSCFFESCTV/feed?&desktop_uri=%2Fuser%2FCSCFFESCTV%2Ffeed Praktycznie co roku jest to samo. DVD pokazuje trening zawodników z WC poza bramkami, na bramach i tzw drills. Polecam. Myślę, że najciekawszą jest jazda poza bramkami bo tego w TV się nie zobaczy. W 2010 pokazali GS w Schlaming od kuchni - rozmowy z trenerami zawodnikami, servismanem itd ------------------------------------- Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi