gingo Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 witam, kupiłem narty Dynastar contact cross Ti 158 cm szukałem czegoś uniwersalnego. mam 175cm wzrostu i 82 kg wagi umiejetnosci srednie. zastanawiam sie czy nie lepsze by byly 165cm (bardziej uniwersalne slalomowe i trochę allround). jestem 1-2 razy na nartach w ciągu roku. Baaaaardzo szybko raczej nie jeżdę. jutro moge jeszcze wymienić Będę wdzieczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 witam, kupiłem narty Dynastar contact cross Ti 158 cm szukałem czegoś uniwersalnego. mam 175cm wzrostu i 82 kg wagi umiejetnosci srednie. zastanawiam sie czy nie lepsze by byly 165cm (bardziej uniwersalne slalomowe i trochę allround). jestem 1-2 razy na nartach w ciągu roku. Baaaaardzo szybko raczej nie jeżdę. jutro moge jeszcze wymienić Będę wdzieczny za pomoc. wymień na 165 bardziej odpowiednia długość jak na takie narty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 165 będzie lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi