fanatyk Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 podnoszę temat gdzie-w jakich sklepach,a może gdzieś na stacjach kupie kartę sim z internetem i czy będzie mi to hulać z modemem z naszych sieci np.plus czy play? Będzie hulać tylko pozbądź się sim locka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afrikaner Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 a oprócz Media Markt kupię w innych marketach np. Spar ,czy inne . ile to kosztuje np.1 gb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 a oprócz Media Markt kupię w innych marketach np. Spar ,czy inne . ile to kosztuje np.1 gb Tak bez problemu w Tabakach, sklepach spożywczych. 1.5 GB transferu ważnego przez rok kosztuje 20 Euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 a oprócz Media Markt kupię w innych marketach np. Spar ,czy inne . ile to kosztuje np.1 gb Wiem, że na poczcie można było kiedyś kupić w sieci A1. Starter kosztował 10E w tym 1G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 właśnie sobie kupiłem to...problem pojawił się gdy załadowałem karte do telefonu,zapomniałem że mam simlocka:mad: ograniczone możliwości telefonu i po zabawie! udałem się do Hofera po modem,czytnik tych kart który kosztuje 50e:eek: ale było tylko pudełko na wystawie i towaru nie dostałem więc nie wiem jak to śmiga... Yesss przerobiłem i nie polecam. Duuużo lepszo, zasięgowo, jest sieć A1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2012 Wiem, że na poczcie można było kiedyś kupić w sieci A1. Starter kosztował 10E w tym 1G. Tu macie dokładne ceny:http://www.a1.net/internet/bfree-mobil-breitband ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi