1973 Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Witam wszystkich:) naoglądałem się trochę sprzętu trochę naczytałem i ciągle nie wiem co wybrać. Swoje umiejętności oceniam między 6 a 7 skali tutejszego forum:rolleyes: to moje typy Blizzard G-Power Full Suspension IQ VOLKL GRIZZLY SALOMON X-WING ENDURO z góry dzięki za dobre rady:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Z tych to ja bym brał Salomony ale jak chcesz mieć sensowną porade to wiecej napisz o swojej jeździe i czego oczekujesz od nart. I dlaczego akurat te wybrałeś, jakieś kryteria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973 Napisano 16 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2011 Większość swoich dni na śniegu spędzam w okolicach Wisły czy Ustronia ze względu na bliskość, a końcem marca pierwszy wyjazd do Austri. Styl jazdy raczej agresywny i dość szybki gdy jest mało ludzi natomiast gdy jest tłoczno wolę bardziej pokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 Większość swoich dni na śniegu spędzam w okolicach Wisły czy Ustronia ze względu na bliskość, a końcem marca pierwszy wyjazd do Austri. Styl jazdy raczej agresywny i dość szybki gdy jest mało ludzi natomiast gdy jest tłoczno wolę bardziej pokręcić z tych co obrałeś,to do Twoich preferencji raczej tylko blizzard;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973 Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 w końcu zdecydowałem się na ten model Blizzard Narty G-Force Supersonic IQ 10/11, kupiłem w doskonałej cenie:)w sieci martes sport Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi